DENİZLİ / ÇAMELİ - Arıkaya İlkokulu

Arıkaya İlkokulu

Arıkaya Köyü Çameli / DENİZLİ
Vizyon
VİZYONUMUZ 1-Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, 2-Evrensel değerlere sahip çıkan, 3-Ailesini, vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 4-Toplumsal dayanışmayı temel ilke edinen; 5-Teknolojiyi takip eden ve etkin kullanabilen, 6-En az bir meslek sahipliğine yönlendirilebilen, 7-Sosyal ve kültürel etkinliklerinde kendini ifade edebilen, 8-Orta öğretim kurumlarını öğrenci göndermek için uğraşabilen, 9-Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen bireyler yetiştiren, 10-Sürekli gelişmeyle zirvede kalmaya çalışan, bireyler yetiştirmeye çalışan, 11-Öğrencileri geleceğe hazırlama liderliğini yapmaya çalışmak.
Misyon
MİSYONUMUZ 1-Öğrenci merkezli eğitime önem vermiş, 2-Öğrenme ve öğretme ortamlarını sürekli geliştiren, 3-Çalışanların özverilerini göz önünde bulunduran, 4-Çalışma heyecanını alışkanlık haline dönüştürebilen, 5-Performans kriterlerini eğitimin gereği bilen, 6-Tüm çalışanlarıyla vizyon ve misyon çerçevesinde birleşmiş, 7-Önce insan, sonra öğretmen ve öğrenci anlayışını benimsemiş kurum olan, 8-Öğrencisini seven ve bir şeyler öğretmekten mutluluk duyan, 9-Araştırıcı ve uygulayıcı öğrenciler yetiştirmeye gayret gösteren, 10-Çevrede örnek bir kurum olmaya çalışmak..
Şahsi ve kooperatif araçları
Köy